tisdag 23 juni 2009

GULDTOLLE-GALAN 2008-2009

Korka upp skumpan och
Trummmmmmmmmorrrrrrrrr!!!!!!!!
Nu, mina damer och herrar är det dags för den stoooora Guldtolle-galan 2008-2009!
Kategorierna är de som följer:

-BÄSTA SERVICE
-SÖMNPRISET
-ÅRETS LÖGN
-BOY BAND 2008
-STÖRSTA BESVIKELSEN
-SMARTASTE PROBLEMLÖSAREN

Och nu till prisutdelningen!

BÄSTA SERVICE
Motiverning: Denna butik har förutom att ta tre gånger så mycket betalt som andra butiker, förgyllt vardagen i Chennai. Alltid får man en trevlig curry-rap i ansiktet precis när man fläskat upp sina 1000Rs sedlar. Alla känner att det är kul att torka de dyra förpackningarna med alcogel när vi kommer hem!
Vinnaren ääääärrrr AMMA NAANA!
SÖMNPRISET
Motivering: Juryn har dagligen sett många sovande människor på olika platser som trottoarer, på cyklar och i hål, men i mångfalden har vi valt en sovare som är mycket sällsynt och priset går till......
Den sovande ångvältskillen! Grattis till dej :)

ÅRETS LÖGN
Motivering: För att med trovärdighet de tre första telefonsamtalen gett oss förhoppning om effektivitet och kvalitet i vårt nya land. Därefter dykt upp en vecka efter avtalad tid och ett stort antal lögner om att ni hela tiden stått runt hörnet.
Grattis AIRTEL (Ni får ingen bild).

BOY BAND 2008
Motivering: Att med så ostämnda instrument som ni, fått stå så länge och lirat på ett femstjärnigt hotell, är övriga ord onödiga. 
Och de som vinner är inventarierna på Chola Sheraton!

STÖRSTA BESVIKELSEN
Motiverning: Denna vinnare har eventuellt adressen och kan förstå vad som står i denna blogg. Det är meningen. 
För att kalla sig ett konsulat och skita så totalt i sina landsmän, förutom på fest och i mingel, går priset tiiiiiilllll: Svenska konsulatet i Chennai. Hoppas ni inte fortsätter i samma spår. Lycka till!

Nu till sista priset,
SMARTASTE PROBLEMLÖSAREN
Motivering: Även detta pris är riktat till ett femstjärnigt Sheraton hotell som gör allt för sina gäster och kan muntra upp en regnig dag... Med damsugare... På parkeringen.... Under tak när resten av staden drunknar. Detta kallar jag Service!
Keep up that good Spirit, Park Sheraton!

Grattis alla vinnare och tack alla er som deltagit under den stora Guldtolle-galan. Tack Chennai. Med detta lämnar jag BollyBloggen.

Over and Out!

1 kommentar:

Ned Wellfare sa...

Fan, jag höll ju annars på killen som sov halvt under en bil på en bagagevagn!