fredag 15 februari 2008

Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag och jag vill ju fira allt som går att fira! Vi började dagen som vanligt med fruktsmoothie och rostad macka med ekologisk marmelad. Mycket mumsigt! När Mats stuckit till jobbet mötte jag upp med Jessica för kaffe och ELLE UK på Eco Café och efter det skönhetsbehandling. Jag tog en ansiktsbehandling och dom lovade att jag kommer vara forever young efter det. (Undra om det var formalin i krämen)?
Dagen till ära kom Mats hem lite tidigare och vi hade presentutdelning. Jag fick en piffig röd ask med rökelse och små söta ljus som luktade ros. Mats fick två levis t-shirts och ett par Prada brallor.
Framåt kvällen åkte vi till stranden för att titta på solnedgången. Tyvärr gick solen ner på fel sida, så det blev ingen vykortsbild... Det var mysigt ändå. Vi hade med oss chips och GT och min Marc Jacobs väska fick äntligen komma ut på vädring! 
När mörkret lagt sig över människobyn gick vi vidare till en italiensk restaurang bara 100 meter därifrån. Ett mycket mysigt ställe med bord i lummig trädgård och god  mat. Där åt vi och hade det bra ända tills det var dags att åka hem. Sen var dagen slut!
Här kommer några bilder från stranden! Jag har retuschat bort soporna... 
Inga kommentarer: