måndag 30 mars 2009

Blandat från Beijing

Nu kan jag blogga lite blandade bilder. Tror jag sträckte mej i ryggen på gymmet i morse, så jag tar det lite lugnt idag. Trots att vi inte är i Indien fortsätter jag med träning och försöker äta bra, men det är svårare när man bor på hotell. Målet för dessa veckor får bli att hålla vikten (som nu är 4 kilo mindre än när jag började dieten).


This is IKEA family efter köttbullar med lingon och lite shopping av fina servetter och pasta-älgar

Världens finaste hår! I alla fall färgen!


Lovely dinner på Teppanyakiställe där vi satt i ett eget rum med egen kock som stekte kött, skaldjur och annat gott! Till förrätt var det sushi, sashimi och sallad. Mycket fräscht att få se alla råvaror och slippa röror som innehåller allt möjligt strunt! Innan detta var vi på en underbar tvåtimmars massage som vi fick i bröllopspresent av Mösters!

Nytt shoppingcenter bredvid Yashow med massor av bra butiker och matställen!

Kinesiska barn med husdjur. Den lilla kycklingen kostade 2 yuan =2 kronor. Vilket kap!

Och nu till lördagsens bilder, då det var party på stan!Kvällen började på Kerry centre, (chaaaalii, som man måste säga för att komma rätt), med en drink i supersnygg bar. Sällskapet var Mats, Erik Möster och Kristinas systers man, Fredrik som är här på besök. Därefter åkte vi till ryss-kvarteren där alla skyltar är på ryska, modet är gråbruna ulltröjor med skogsgröna mönster, vodkan är så gott som gratis och inredningen på baren där vi var bestod av äkta rött kitsch!
Sen - målet för kvällen - Karaoke! Det var lite problem att få igång maskinen eftersom alla knappar var på kinesiska, men till sist fick vi några spår som vi sjöng till. Dock var de flesta västerländska låtar framförda av kinesiska artister... Hur som helst var det kul.
Efter detta borde vi gått hem, men istället gick vi till Alfa och dansade lite och till sist ett snabbt stop på Vics. Man får passa på att dansa av sig när man är här. I Indien blir det mest bollywood i vardagsrummet...

Inga kommentarer: