torsdag 23 oktober 2008

Väck mej när monsunen är över

Det regnar och regnar och regnar och åskar och åskar och åskar, så hela huset skakar. Jag har nog inte fattat riktigt vad monsun innebär, men det är i alla fall regn och blött och översvämmade gator. Igår tog det tre timmar för Drivern att köra tillbaka efter han lämnat Mats på jobbet pga att vägarna gått sönder av allt vatten. Det leder till att jag sitter här hemma och är helt isolerad. Lämnade in skoluppgiften igår också, så jag var väldigt rastlös och uttråkad.
Idag måste jag ut, blir nog tvungen att ta en tuk tuk från mainstreeten. Det är ju ganska jobbigt det också, eftersom dom kör fel hela tiden...
Allt är sig likt, MEN idag kommer dom -Jens och Jennie och det ska bli jättekul! Vi åker till Pondicherry på lördag och Auroville på söndag (om det inte regnat bort). Rum är bokat på ett supercoolt kolonialhotell med 7 meter i takhöjd och typsikt mörkt indiskt trä överallt. Hoppas det spökar! Hoppas att solen kommer! Man får ju lite dåligt samvete som värdinna när det inte är sol i landet som badar i svett!

1 kommentar:

Anonym sa...

Idag gick det "snabbt" till jobbet. Men vägarna är fan helt paj nu.