lördag 12 april 2008

Det reder sig sa kärringen som sket i såsen

Jag tror jag har förstört vår stackars Leema! 
För några veckor sedan frågade jag henne om hon kunde hänga in tvättade och strykta grejjer i min garderob. Jag vill ju gärna ha mina kläder i färgordning och att alla galgar ska vara av samma typ, så jag visade henne mitt system och hon lovade att fixa det i fortsättningen. Tror dock hon tyckte det var lite märkligt, men det är klart att de ska se fint ut i en garderob när man lägger så mycket pengar på kläder som jag gör!
Jag har varit lite passiv i hushållet de senaste veckorna. I vanliga fall brukar jag tvätta och städa lite på helgen när hon är ledig, men har inte hunnit förrän i dag då jag öppnade Mats garderob och ser att allt är färgmatchat även där! Mats är mer den typen som bara slänger i kläderna, men nu var det fina jämna högar i typisk Elin stil!

För en stund sedan var jag inne i tvättrummet och upptäcker detta och hon hade även hängt alla kläder på torkstället i färgordning...

Hon vill verkligen att jag ska vara nöjd med hennes jobb och det finns det inga tvivel om att jag är heller! Hon är bäst! Hoppas dock att hon kommer kunna ha ett normalt förhållande till sortering av detta slag i framtiden!

3 kommentarer:

Henrik sa...

He, he, snacka om ordning :-)

Tack för senast, jättetrevligt! Jag blev precis lagom lullig för att sova hela resan hem, rekord!

Kolla min blogg också, ni är förevigade!

Sen tänkte jag lite på din PSP, något av programmen i denna länk fixar säkert också PSP-format: http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/the-complete-guide-to-ipod-video-conversion-mac/

Rock on //Henrik

Henrik sa...

Hmm, länken verkar klippas. Igen:
http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/
the-complete-guide-to-ipod-video-conversion-mac/

:.sara sa...

Hahaha.. underbart!!