torsdag 5 februari 2009

I´m a Bitch

Yes I am!
Har varit ute och handlat till utflykten i morgon. Vi ska kolla på havssköldpaddor på stranden och min uppgift är att laga en pastasallad som vi ska äta innan.
Åkte som vanligt till Amanana och handlade. De hade allt ja behövde, utom feta, eller de hade ett paket som var ett kilo och det var lite väl mycket! Ändå ett bra pris tycker jag 485Rs för hela stora förpackningen! Körde därefter vidare till Gourmetbutiken, där de har 200g förpackningar. Jag tyckte att förpackningen på Gourmetshoppen var väldigt lik Amananas, men här kostade 200g 450Rs!
Den lille idioten bakom kassan att detta märket bara levererar till dom och att det är mycket, mycket fin Grekisk feta och de har nästan ingen vinst på det alls. Ok, sa jag. Jag såg kanske fel och så köpte jag två förpackningar för jag pallade inte åka runt mer, men på vägen hem blev jag så sur, så jag stannade ändå på Amanana för att kolla och precis som jag trodde var det samma märke!
Nu känner jag mej som en gammal kärring, för jag ringde och bad att få prata med han som ljög och sa att jag tänker fan inte ta att någon står och ljuger mej rätt upp i nyllet. Det är inte bra och det gör inte att jag känner förtroende för deras affärsidé. Därefter pratade jag men chefen och sa att dom är totalt sjuka i huvudet och att jag kommer tillbaka om två veckor och då ska fetan ha ett normalt pris! Vi får väl se, men antingen billigare feta eller en kund mindre!

1 kommentar:

Linda sa...

Hahaha det var det roligaste jag hört på mycket länge! Kram Linda